logo, huisstijl en drukwerk

Hoe herkenbaar wil je zijn. Het logo, met de daarbij behorende huisstijl is van grote waarde voor elke onderneming, groot of klein. Het logo of beeldmerk is het meest in het oog springende onderdeel van de huisstijl. Het logo komt overal terug op je drukwerk; op visitekaartje, briefpapier, envelop en op online media zoals website en bedrijfsvideo. Frank & Vrij ontwerpt logo’s en huisstijlen die passen bij de organisatie. Visueel aantrekkelijk en passend bij het bedrijfsimago.

 

Logo of beeldmerk ontwerp

Basis voor het ontwerp van een logo en huisstijl is kennis van bedrijf of organisatie. Het beeldmerk moet passen bij de sfeer van de onderneming. Elk ontwerp begint met een bedrijfsbezoek om de bedrijfscultuur aan te voelen. Dat is de basis voor het idee.

 

• visueel aantrekkelijk

• passend bij het bedrijfsimago

• een positief beeld oproepen

 

Elk logo en elke huisstijl is uniek. Onderscheidend in kleur en vorm. Dat maakt het beeldmerk herkenbaar en sterk.

 

Huisstijlen

Frank & Vrij ontwerpt complete huisstijlen voor grote en kleine organisaties. Toe aan een frisse, nieuwe  huisstijl? De bestaande huisstijl restylen kan natuurlijk ook.

 

Autobelettering en gevelbelettering

Frank & Vrij ontwerpt en verzorgd in samenwerking met Creathor in Hoogezand uw auto- en gevelbelettering. Stijlvol en passend bij de bedrijfscultuur.

adres

Poststraat 55

9648 JN Wildervank

(gemeente Veendam)

06-18910598

info@frankenvrij.nl

contact

Stuur ons een berichtje met uw vraag. We bellen of mailen u z.s.m. terug.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2018 Frank & Vrij grafische vormgeving | videografie, animatiefilms en bedrijfsfilms. Alle rechten voorbehouden.